Чоловік прийшов до сусіда з’ясовувати стосунки і отримав сокирою по голові

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік прийшов до сусіда з’ясовувати стосунки і отримав сокирою по голові
17:09, 11.10.18
відділ комунікації поліції Вінницької області

Щоправда,на «розбірку» потерпілий, який помер у кареті «швидкої», прийшов з ножем. А тому, зловмиснику, наразі, інкримінують перевищення меж необхідної оборони.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Ввечері до поліції надійшло повідомлення від бригади лікарів швидкої допомоги про те, що під час госпіталізації помер травмований 35-річний житель с. Затишне.

Слідчо-оперативною групою, що виїхала на місце конфлікту встановлено, що відкриту черепно-мозкову травму та рубану рану голови потерпілий отримав під час з’ясування стосунків зі своїм 26-річним односельцем.

Як з’ясувалось, нетверезий потерпілий з ножом прийшов до односельця з’ясовувати стосунки. Побачивши озброєного чоловіка на своєму подвір’ї, господар вдарив його обухом сокири у голову та одразу ж викликав лікарів. Травма виявилась смертельною. Дорогою до лікарні чоловік помер.

В діях чоловіка, на подвір’ї якого сталась трагедія, вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 118 КК України (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони). За такий злочин передбачено позбавлення волі до 2-х років.

Нагадаємо, у Чернівцях затримали банду, яка грабувала валютників.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости