Чоловік розчленував тіло свого знайомого

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік розчленував тіло свого знайомого
19:40, 10.10.18
відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Вбив під час розпивання спиртних напоїв, потім розчленував кухонним ножем і викинув фрагменти тіла до водойми. Чоловіка затримали, коли він сідав на приміській автобус.

Про це Соцпортал повідомили у відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

17 вересня в Новокадацькому районі м.Дніпра у водоймі було виявлено фрагменти людського тіла. Особу померлого встановили, ним виявився 42-річний місцевий мешканець.

В ході досудового розслідування поліцейські оголосили у розшук можливого підозрюваного у скоєнні вбивства.

8 жовтня 32-річного дніпрянина, раніше засудженого за скоєння умисного вбивства затримали, коли той намагався виїхати за межі міста Дніпра на приміському автобусі.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Затриманий зізнався, що вчинив вбивство на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин з потерпілим під час спільного розпиття алкогольних напоїв, а потім кухонним ножем розчленував труп, щоб було легше позбутися тіла та приховати сліди.

За вчинення умисного вбивства чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, чоловік зарізав рідного сина.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости