​У Києві пройде третя Fashion & Business конференція від українського Vogue

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. ​У Києві пройде третя Fashion & Business конференція від українського Vogue
13:24, 08.10.18
Соцпортал

24 жовтня 2018 року відбудеться третя Fashion & Business конференція Vogue UA. Експерти з чотирьох модних столиць світу розкажуть про зміни споживчих смаків в модній індустрії, інвестиції в fashion-стартапи та розкриють секрети успіху Gucci, Dior і Tommy Hilfiger.

«Мода – це сплетіння мистецтва і бізнесу. Щоб розвиватися у fashion-бізнесі, недостатньо одного лише чуття: потрібно обмінюватись досвідом і вчитися на помилках колег. У цьому сенсі Vogue UA Conference - правильна відправна точка. Це зустрічі, можливості і інформація », – каже дизайнер Лілія Літковська.

Цього року конференція проходить в рамках святкування п'ятиріччя журналу Vogue в Україні і відрізняється особливим масштабом. На заході виступлять вісім спікерів з Лондона, Нью-Йорка, Мілана і Тель-Авіва, серед яких:

  • Акаш Мехта – керівник digital-напрямку Dior Paris, амбасадор глобального руху PETA та інстаграм-знаменитість. Ініціатор успішної онлайн-кампанії #DiorLoveChain, Акаш розповість про маркетинг за участі інфлюенсерів та просуванні в digital.
  • Данило Вентурі – директор Міжнародного інституту модного дизайну та бізнесу Polimoda, спеціаліст з fashion-дизайну та стратегічного брендингу, автор книг Luxury Hackers та Momenting the Memento. На прикладі Gucci та інших успешних марок розкриє значення поняття «брендинг підсвідомості».
  • Лірон Слонімскі-Шемі – засновниця Aware Solutions, успішного стартапу на межі моди та технологій. Працювала над запуском капсульної колекції Tommy Hilfiger Tommy Jeans XPLORE, побудованої за принципом інтернету-речей.
  • Едді Малон – співзасновник та президент компанії Launchmetrics, що обслуговує 85% показів Тижнів моди у всьому світі. Компанія нараховує близько 200 співробітників в 10 офісах по всьому світу, серед клієнтів – Gucci, Alexander Wang, Zuhair Murad, Marc Jacobs, L'Oréal, Topshop та Adidas.
  • Джефф Стюарт – засновник компанії LenddoEFL, першого в світі сервісу оцінювання кредитного рейтингу на основі соціальної активності користувача. Успішний підприємець, інвестор New York Angels та провідний авторитет у галузі інновацій FinTech на ринках, що розвиваються.

Модератор конференції – керівник Google Marketing Solutions в країнах Центральної та Східної Європи Ніна Левчук, засновниця підприємницької програми Women's Empowerment Program і першої в Україні Google Digital Academy для жінок.

На Vogue UA Conference: Fashion & Business також представлять міжнародні програми навчання та розкажуть про можливості отримання фінансування. Для молодих дизайнерів діють спеціальні умови участі. Завершиться захід шампанським і гучної вечіркою в стилі Vogue.

Квитки на Vogue UA Conference доступні на сайті. Повна програма та список спікерів будуть представлені найближчим часом. Слідкуйте за оновленнями на сторінці події в «Фейсбук»: *https://www.facebook.com/events/244251852929899/ *

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости