Столичні дороги звільняють від порушників паркування

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Столичні дороги звільняють від порушників паркування
17:30, 29.09.18
КМДА

Лише за один день у Києві евакуювали 23 автопорушники.

Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, передає Соцпортал.

- Прибирають авто, що порушують правила паркування у критично завантажених місцях: на Бессарабці – як безпосередньо довкола ринку, так і на переході на Басейну, особливо поблизу "Гуліверу", де з чотирьох існуючих смуг рухаються лише дві, - зазначив Давтян.

За словами посадовця, такі ж проблеми на Михайлівський та Софійській площі. Евакуатори прибирають автівки, що припарковані незаконно та заважають руху транспорту також з інших вулиць.

Крім цього, у центрі на критих паркінгах створили понад чотири тисячі паркомісць, більшість з яких досі стояли порожніми.

- Евакуація вартує у середньому 1500 гривень, а це дорожче, ніж паркінг, особливо якщо використовувати талони та абонементи. Це не лише законно, але й безпечно та зручно, – резюмував заступник голови КМДА.

У четвер, 27 вересня, вступив в дію прийнятий Верховною Радою ще в грудні 2017 року закон, який передбачає фотофіксацію порушень правил паркування, евакуацію порушників і притягнення до адміністративної відповідальності за несплату за стоянку на платних паркінгах.

Нагадаємо, завтра завершує свою роботу Київська дитяча залізниця.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости