У поліції Запоріжжя заперечили, що місцевого активіста побили через його політичні погляди

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У поліції Запоріжжя заперечили, що місцевого активіста побили через його політичні погляди
15:54, 23.09.18
відділ комунікації поліції Запорізької області

Причиною сварки та подальшої бійки став звичайний побутовий конфлікт.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Повідомлення розміщене політичною партією у соціальній мережі щодо нападу та побиття у Запоріжжі громадського активіста, через його громадського-політичну діяльність не відповідає дійсності. Учасники конфлікту встановлені. Триває перевірка.

22 вересня на сторінці політичної партії «ДемАльянс - Запоріжжя» в мережі Фейсбук з’явилась інформація щодо нападу на голову Запорізької міської організації Сергія Лукина.

Як зазначається у повідомленні: «Напад двох осіб пов'язаний з його громадсько-політичною діяльністю. У Сергія діагностовано струс мозку. Ми вимагаємо від правоохоронних органів докласти максимальних зусиль для встановлення обставин нападу та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності».

В ході вжитих заходів поліцейськими встановлено, що 22 вересня до лікарні з тілесними ушкодженнями звернулись двоє мешканців Запорізької області: громадський активіст 1982 року народження та представник підрядної організації 1975 року народження.

Під час проведення бесіди з потерпілими з’ясовано, що в смт Кушугум Запорізького району підрядна організація, з метою благоустрою встановлювала загорожі біля контейнерів для сміття. Громадський активіст, з особистих переконань, вступив у словесну перепалку з представником будівельної організації. В результаті між чоловіками почалася бійка.

Обидва учасники конфлікту з ушкодженнями звернулись за медичною допомогою до лікарні. Їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Наразі поліцейським проводиться перевірка.

Нагадаємо, в Одесі поранили громадського активіста.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости