​У Києві щоденно працюють інформаційні центри

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. ​У Києві щоденно працюють інформаційні центри
14:15, 13.09.18
Соцпортал

Центр захисту киян створив інформаційні центри, які щоденно працюють у всіх районах столиці.

Там можна дізнатися актуальну інформацію про роботу та проекти Центру, отримати брошурки з корисними порадами та свіжі випуски газети «Київське слово», оформити підписку. Крім того, можна долучитися до маленької дружньої команди Центру захисту киян, ставши волонтером.

Розклад центрів оновлюється щотижня. Тому слідкуйте за оновленнями на сторінці ЦЗК у Фейсбук.

Наразі в інформаційних центрах проводиться збір підписів на підтримку петиції щодо розслідування фактів неналежного функціонування дощової каналізації у Києві.

Петицію можна підписати особисто в інформаційному центрі, або ж на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, що голова громадської організації Центру захисту киян Віталій Нестор ініціював збір підписів для оприлюднення фінансового звіту щодо освоєння коштів на ремонт і реконструкцію систем дощової каналізації в період з 25 червня 2014 року (день, коли Віталій Кличко став мером Києва) по 1 вересня 2018 року на сесії Київради. Це зумовлено чисельними дзвінками занепокоєних киян на гарячу лінію центру 0 800 30 2019. Громада вимагає назвати імена винуватців у розмитті міста після літніх злив 2018 року.

Раніше Соцпортал розповідав про те, що розпочав свою роботу стаціонарний офіс Центру захисту киян.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости