Сергій Міхалок презентує новий сольний проект DREZDEN

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Сергій Міхалок презентує новий сольний проект DREZDEN
16:50, 31.08.18
Соцпортал

Дебютний альбом і однойменний кліп вже в мережі.

Про це повідомляє Соцпортал із посиланням на прес-службу артиста.

DREZDEN - новий сольний проект Сергія Міхалка, в якому він відкриває для всіх шанувальників ще один бік своєї творчості. DREZDEN - це еклектичний сплав «The Cure», «Wolfsheim» і Олексія Вишні. Це переосмислення музики Нової хвилі і «Neue Deutsche Welle» через 40 років. Це поп-мейнстрім, який миттєво змусить слухача зануриться в світ літературних ребусів і філософських текстів, що вміло обіграно музичними переходами. В останній день літа Сергій Міхалок представляє цифровий реліз дебютного альбому DREZDEN і однойменний кліп. Альбом на фізичних носіях можна купити у вересні 2018.

Сергій Міхалок про новий проект:

DREZDEN зроблений в дусі поп-культури 80-х. У ті часи «New Wave» і «Neue Deutsche Welle» створювали колишні панки і андеграудні психи, яким не вистачало веселощів і розмаху в рамках субкультур. Групи New Order, The Cure, Blondie, сольні виконавці Фалько і Nena видавали обойми хітів, при цьому залишаючись футуристами, культуртрегерами і нонконформістами. The Clash, Talking Heads або Madness грали полегшені, іноді зовсім танцювальні варіанти ска і пост-панку. Вони знімали класні кліпи, видавали пристойний саунд і збирали великі майданчики, які не губились серед попсових і стандартних зірок. Наші «Дивні Ігри» або «Альянс» теж вміли міксувати красиві мелодії, прості і доступні форми, з багатошаровим і нетривіальним змістом.

DREZDEN це ще й данина часам VHS! Ми брали на прокат «відики», затарювались алкоголем, запрошували дівчат і дивилися фільми «Божевільний Макс», «Горець», серіал Монті Пайтон, і, звичайно, на закуску залишали «дорослий фільм» і музикалку з кліпами. Це і був культурний промінь перебудови крізь абсолютно безкультурний шабаш і панковський чад пострадянської анархії :)

Але, все-таки, DREZDEN - це не «ретро» чи «old school». Це «Yes Future», кібер-панк і «New School»! Це музичний аналог «метафізичного реалізму» Мамлєєва. Це світ романів Філіпа К. Діка і Вільяма Гібсона, що проступив крізь декорації та настав. А ще - це «Через терни до зірок» і «Діти чавунних богів».

Наш DREZDEN - це поп-група для тих, хто любив танцювати в мінському клубі «Аддісс Абеба» після концертів Laibach або Марка Алмонда під Боба Марлі і The Skatalites. Або для їхніх дітей і онуків)

Реалізувати і побудувати такий величезний «Воображаріум» мені допомогли друзі: Віталій Телезін - головний музичний архітектор і зодчий альбому DREZDEN, Антон Азізбекян, Іван і Олександр Галушко, Влад Опсеніца, Олександр та Ігор Стеколенко, Леся Патока, Артур Вакаров, Сергій Сараханов, Андрій Давидовський, Андрій і Дмитро Бобровко, Денис Шуров, Ксюша Твердохліб, і Олексій Аляєв.

Ми дуже мотивовані, натхненні і пишемо другий альбом, не чекаючи жодних «фідбеків» і реакції публіки! Всесвіт DREZDEN вже Є! А ЧИ Є Ви? Це ще треба довести)) Перефразуємо, звичайно ж, наших німецьких філософів і скажемо всім: «Willkommen bei DREZDEN»!

Напомним, переможці Student’s Cup в рамках Intersport Run UA вирушать до Праги.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости