Ворота для гаража Berry. Надійність та ефектний дизайн

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Ворота для гаража Berry. Надійність та ефектний дизайн
15:14, 29.08.18

Ворота для гаража Berry. Надійність та ефектний дизайн

Із 1999 року на українському ринку успішно працює представництво авторитетного німецького концерну Hörmann. Компанія спеціалізується на виробництві та поставках промислових і гаражних воріт, коробок та дверей різноманітного функціонування. Продукція Hörmann — це гарантія надійності та безпеки вашого дому, а також зручність користування і стильний дизайн.

Гаражні ворота є важливим функціональним елементом, адже від них залежить безпека помешкання й автомобіля. Саме тому дбайливі власники не економлять на воротах та надають перевагу продукції перевіреного бренда, такого як Hörmann.

За свою більш ніж піввікову історію компанія розробила безліч високотехнологічних рішень. Таємниця світової популярності її продукції криється у гармонійному поєднанні інженерної та естетичної складових: висока функціональність, довговічність, бездоганна якість, комфортність, безпечне користування, елегантний дизайн.

У нашій країні гаражні ворота німецького виробника можна замовити на сторінці офіційного сайту Hörmann в Україні — www.hormann.ua/ru/chastnoe-stroitelstvo-i-remont/garazhnye-vorota/podemno-povorotnye-vorota-berry/.

Чому саме Berry

Підйомно-поворотні ворота фірми Hörmann відповідають усім європейським стандартам безпеки. Елементи захисного обладнання змонтовані по всьому периметру полотна. Система нижнього блокування надійно захищає від підважування.

Конструкція пружин не дозволить воротам випадково обірватися і впасти, а мала відстань між витками безпечна навіть для пальців дитини.

Шарнірний важіль гарантує повну герметичність. Конструкцію легко відкривати і закривати. Пульт дистанційного керування дозволить робити це одним натисканням кнопки. Система кодування унеможливлює «клонування».

Клієнтам пропонуються сталеві та дерев’яні ворота. Перші серійно випускаються у білому кольорі. Це бюджетний варіант. Але є можливість замовити ворота, пофарбовані у 7 інших кольорів, демократичних за ціною, або в один з 200 відтінків за міжнародною таблицею RAL (окрім перламутрових, люмінесцентних та тону «металік»).

Масивні полотна для воріт із високоякісної деревини випускаються у кольорах «ялиця Hemlock» та «північна ялина». У виробництві використовується лише добірна погонажна сировина. Заготовки просочуються спеціальним засобом, що запобігає загниванню і захищає від паразитів. Клієнту залишається тільки обробити встановлені ворота згідно з інструкцією по монтажу.

Berry — вдале рішення для вашого гаража.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости