В Україні знову зросте оплата за стаціонарні телефони

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. В Україні знову зросте оплата за стаціонарні телефони
19:51, 21.08.18
Finance.ua

З січня 2019 року в Україні почнуть діяти нові граничні тарифи на загальнодоступні телеком послуги, які дозволять операторам підвищити абонплату за домашні телефони по всій Україні.

Фактично це не вимагає від компаній негайно підвищувати тарифи. Однак немає жодних сумнівів, що вони скористаються своїм правом і піднімуть плату для людей. Тим більше що “Укртелеком” нещодавно сам просив НКРЗІ про перегляд лімітів.

У рішенні НКРЗІ, опублікованому на офіційному сайті відомства 16 серпня, зазначено, що з 1 січня 2019 року розмір максимальної абонплати за проводовий телефон без погодинної оплати, підключений по окремій лінії, збільшиться з нинішніх 59,96 грн до 61 грн., - повідомляє Finance.ua.

За спарений телефон в комуналці платити доведеться 48,8 грн замість колишніх 44,77 грн. А за паралельне підключення апарату з кожної квартири зможуть брати 36,6 грн замість 33,58 грн.

При цьому Нацкомзв’язку не стали збільшувати максимальну плату за встановлення телефону. Як і раніше, підключення телефонної лінії буде обходитися українцям в 70 грн.

Рішення НКРЗІ, датоване 14 серпня 2018 року, офіційно набуває чинності з 1 листопада.

Як повідомляв Соцпортал,з 2019 року в Україні заборонять перевозити людей в автобусах без ременів безпеки.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости