У Києві затримали групу озброєних "тітушок"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві затримали групу озброєних "тітушок"
17:00, 17.08.18
Відділу комунікації поліції Києва

Столичні поліцейські попередили конфлікт біля будівництва у Дарницькому районі.

Про це йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції Києва.

- До управління поліції доставили кілька десятків молодиків спортивної зовнішності. У них виявили щити, гумові палиці, ножі та зброю, - йдеться у повідомленні, - Під час патрулювання поліцейські помітили, що на Осокорках зібралося близько 80 чоловіків спортивної зовнішності, при цьому правоохоронці побачили, що у них є спецзасоби.

Цю інформацію патрульні відразу передали у чергову частину поліції Києва. Аби попередити можливі правопорушення, на місце події направили спепризначенців, наряди патрульних та за тривогою був піднятий особовий склад територіального управління поліції.

За словами тимчасово виконувача обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Віктора Нечитайла, як тільки правоохоронці прибули за вказаною адресою, молодики почали розбігатися у різні сторони, однак поліцейські затримали близько 40 осіб.

- На місці ми побачили, що вони мають спецзасоби – щити, гумові палиці і навіть зброю. Їх доставляють до управління поліції для проведення ретельної перевірки та надання пояснень щодо причин їх збору у вказаному місці, - зауважив правоохоронець.

Раніше Соцпортал розповідав про те, як поліція застрелила маленьку дівчинку, доганяючи біженців.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости