На Співочому полі відкрилася масштабна виставка квітів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. На Співочому полі відкрилася масштабна виставка квітів
21:30, 17.08.18
КМДА

У Печерському ландшафтному парку висадили понад 200 тисяч квітів. Виставку "Чарівний український міф" приурочено до Дня Незалежності України.

Про це повідомляє КМДА з посиланням на "Київзеленбуд".

На виставці представлено 10 композицій від кожного з комунальних підприємств столиці. Обираючи тему, дизайнери використовували дослідження науковців, розвідки етнографів і фольклористів.

Загалом цьогоріч у Києві висадили більше 200 тисяч квітів, вирощених у власних парниках: різні види альтернатери, бегонії, тагетису (чорнобривці), коліусу, цинерарія, а також злакові трави та кущі. Крім того, для оформлення використовували мармурову крихту, дерево, солому, елементи з фанери та металу.

- Кожний район по-своєму розкрив тему, а всі композиції разом символізують наш український народ, українські міфи, - сказала в. о. директора КО "Київзеленбуд" Наталія Бєлоусова.

Оскільки виставка традиційно проходить на території головного event-парку Києва, на гостей чекає багато сюрпризів. Виставка триватиме до 16 вересня з 9.00 до 21.00 (без вихідних) за адресою: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро "Арсенальна").

Як зазначав Соцпортал, біля Києва спалили паркан забудовника, вимагаючи парк.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости