Початок нового навчального року під загрозою

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Початок нового навчального року під загрозою
17:24, 16.08.18
kyiv.ba.org.ua

6 серпня депутат Київради від «Батьківщини» Володимир Старовойт провів робочу нараду з підрядником КП «ГВП» щодо критичної ситуації з фінансуванням ремонтних робіт в школі-дитячому садочку «Ластівка» – пр-т Оболонський, 32А.

З червня 2018 року в ШДС «Ластівка» триває комплексна реконструкція навчального закладу, якою передбачено заміну вікон, утеплення фасаду, заміна інженерних мереж, освітлення і т.д. Тобто на 1 вересня ми очікуємо оновлену сучасну школу у нашому мікрорайоні.

На ремонт передбачено кошти у розмірі 25 млн.653,5 тис.грн. З них за рахунок коштів бюджету міста Києва 11 млн.689 тис. грн. та 13млн. 964,5 тис.грн за рахунок державного бюджету.

Станом на сьогодні, місто профінансувало частку в повному обсязі, а з державного бюджету не надійшло жодної копійки. При тому, що відповідно до графіку фінансування, більша частина коштів повинна бути виділена до серпня поточного року.

Якщо Кабинет министров Украины терміново не здійснить виділення передбачених в державному бюджеті коштів, то вочевидь роботи будуть зупинені, а 1 вересня для учнів ШДС «Ластівка» не наступить!

- Від імені учнів, батьків та педагогів ШДС «Ластівка» звертаюся до прем’єр-міністра України, Київського міського голови Кличко – мер терміново вирішити ситуацію з підготовкою школи до нового навчального року, – наголосив депутат Старовойт.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости