Чоловік врятував сусідку від зґвалтування

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік врятував сусідку від зґвалтування
19:29, 15.08.18
відділ комунікації поліції Миколаївської області

Він почув жіночі крики, зателефонував до поліції і кинувся на допомогу. Гвалтівник злякався і втік, але невдовзі його затримали.

Правоохоронці встановили, що 44-річна мешканка Миколаєва поверталася додому, як зненацька до неї ззаду підійшов невідомий та, схопивши її потягнув, в кущі, почав бити та знімати з неї одяг. На щастя, в цей час чоловік, який проживає неподалік, проходив повз, почув крики про допомогу, та не розгубившись, викликав поліцію і кинувся на допомогу. При появі випадкового захисника, зловмисник почав тікати, та на місці скоєння злочину залишив свої особисті речі. Небайдужий перехожий допоміг жінці та разом з потерпілою, дочекавшись приїзду правоохоронців, надали опис зловмисника, - повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

І вже за кілька годин поліцейські встановили особу зловмисника, ним виявився 23-річний раніше судимий за пограбування місцевий мешканець. Його було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі призначено ряд експертиз.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 152 КК України «Замах на скоєння зґвалтування», санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Як повідомляв Соцпортал, затримали вбивцю, який у лісі застрелив чоловіка.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости