Чоловік забив товариша до смерті

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік забив товариша до смерті
20:09, 02.08.18
сектор комунікації поліції в Черкаській області

Двоє односельців щось не поділили під час застілля. Словесна суперечка переросла у бійку, яка завершилася вбивством. Інцидент стався у Черкаській області.

Вранці до чергової частини Чигиринського відділення поліції зателефонував місцевий житель, який повідомив, що в кущах при дорозі він побачив чоловіка без свідомості та у крові. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та швидка допомога. Останні констатували смерть потерпілого. Як вдалось з’ясувати правоохоронцям, загиблим виявився 47-річний житель одного із сіл району. Проводячи оперативно-розшукові заходи, правоохоронці встановили можливих свідків інциденту, які вказали на підозрювану особу. Ним виявився односелець потерпілого з яким вони разом розпивали оковиту у зловмисника вдома. Підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення правоохоронці відшукали та доставили до відділення поліції. Чоловік розповів правоохоронцям, що під час застілля у них виник конфлікт, під час якого він завдав тілесні ушкодження потерпілому в голову, які спричинили смерть, - повідомляє сектор комунікації поліції в Черкаській області.

За даним фактом слідчим відділенням Чигиринського відділення поліції відкрито кримінальне провадження та чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашній арешт.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві на прийомі в стоматолога померла жінка.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости