Ватажка "ДНР" підозрюють у зловживанні алкоголем

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Ватажка "ДНР" підозрюють у зловживанні алкоголем
13:54, 27.07.18
news.dn.ua

Останнім часом керівник проросійських найманців на окупованій частині Донеччини Олександр Захраченко перестав з’являтися як на публіці, так і сюжетах пропагандистських видань.

- Як з’ясувалося, відповідно до неофіційних джерел, вождь бойовиків зазнав серйозного поранення та зараз пересувається на милицях, пише видання "Відомості Донбасу".

- Деякий час тому – близько двох тижнів – ватажок окупантів Донеччини Олександр Захарченко зник з поля зору. Це породило безліч питань, деякі навіть припускали швидку "зміну влади". Однак, як з'ясувалося, Олександра Захарченка поранено та той знову ходить на милицях. Як повідомляють донеччани в соцмережах, поранено Захарченка було під Авдіївкою, але ця інформація "офіційною владою "ДНР" ретельно приховується, – зазначають журналісти.

До слова, деякі юзери з посиланням на чутки з Москви переконують, що Захарченку зробили операцію та він зараз зі свого кабінету нікуди не виходить і половину прийомів скасовує.

Також користувачі кажуть, що Захарченко п’є дуже багато алкоголю.

Разом з тим раніше, як передавав Соцпортал, з'явився прогноз, згідно з котрим Захарченко та Плотницького чекає та ж доля, що і Гіві.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости