З’ясувалося, хто вбив колишнього суддю

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. З’ясувалося, хто вбив колишнього суддю
17:55, 25.07.18
відділ комунікації поліції Херсонської області

Тіло колишнього судді, який зник у Херсоні ще у квітні, знайшли закопаним у лісосмузі. Особу вбивці правоохоронці вже встановили.

Про зникнення в Херсоні колишнього судді в поліцію повідомили його колеги у квітні цього року. Вони розповіли, що чоловік місяць не відповідає на дзвінки, сусіди його теж не бачили. Він проживав один у власній квартирі в Корабельному районі. Чоловіка було визнано безвісти відсутнім. Але працівники поліції підозрювали, що чоловік став жертвою злочину. Пізніше його знайшли закопаним в одному з районів області. Наразі тіло направлено на судово-медичну експертизу.

- Ми встановили, що до зникнення чоловіка причетний знайомий потерпілого. Слідством встановлено, що зловмисник застрелив чоловіка у нього в квартирі з невстановленої вогнепальної зброї, забрав мобільний телефон загиблого та золоті прикраси, - цитує т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Миколу Вербицького відділ комунікації відомства.

На автомобілі вбитого вивіз тіло і закопав в одному з районів області. Після цього поїхав у невідомому напрямку.

Наразі встановлюється місцезнаходження підозрюваного для його затримання і притягнення до кримінальної відповідальності.

Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», ч.1 ст.185 КК України «Крадіжка», ч.1 ст.263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч.3 ст.289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Як повідомляв Соцпортал, у господарській будівлі знайшли тіло 12-річного хлопчика.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости