«Батьківщинівці» зустрілися з мітингарями промислових підприємств Броварів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. «Батьківщинівці» зустрілися з мітингарями промислових підприємств Броварів
12:38, 25.07.18
ba.org.ua

Народний депутат від «Батьківщини» Олександра Кужель, голова Київської облради Ганна Старикова й очільник Київського обласного партосередку Костянтин Бондарєв зустрілися з мітингувальниками з Броварів, які зібралися під стінами Кабміну.

Про це повідомляє прес-служба Київського обласного партійного осередку.

Близько 1000 штатних працівників підприємств району вимагали СБУ, НКРЄ та АМКУ провести розслідування щодо незаконних дій Київоблгазу, який припинив газопостачання на промисловий вузол міста, начебто через аварію.

Як розповів «батьківщинівцям» генеральний директор Броварського алюмінієвого заводу Едуард Айрапетян, жодних попереджень про відключення газу вони не отримували. Наразі через зупинку виробництв, що мають безперервний цикл роботи, компанії зазнають суттєвих втрат. Якщо газопостачання не відновлять впродовж найближчих 36-ти годин, промисловий комплекс Броварів зупиниться, що стане справжнім соціальним вибухом.

Мітингувальники переконані, що ніякої аварії насправді немає, а припинення газопостачання – це диверсія з боку облгазу, зокрема його голови – Дмитра Дронова – з метою зупинити українську промисловість.

- Абсолютна монополія Київоблгазу призвела до суцільного беззаконня в області від якого страждають тисячі людей, – заявляють працівники підприємств Броварів.

Представники «Батьківщини» пообіцяли взяти це питання під особистий контроль і простежити, щоб СБУ, НКРЄ та АМКУ ініціювали та провели відповідне розслідування щодо Київоблгазу та зупинили його свавілля на Київщині.

Ганна Старикова заявила, що Київська облрада розпочинає активну боротьбу з газовим та енергетичними терором, що за останні роки набув колосальних розмірів. «Батьківщинівка» закликала повідомляти їй особисто про порушення законодавства України недержавними монополістами облгазів та обленерго.

- Я гарантую, що кожне звернення розглядатиметься якнайретельніше, – написала очільниця Київської облради на своїй сторінці у Фейсбук.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости