В столиці - проблеми з підготовкою до опалювального сезону

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. В столиці - проблеми з підготовкою до опалювального сезону
16:30, 24.07.18
КМДА

Відсутність необхідних коштів у статутному капіталі комунального підприємства "Київтеплоенерго" значно ускладнює процес підготовки до опалювального сезону.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

- Повернення теплового майна під контроль міста після завершення угоди з ПАТ "Київенерго" – це спільна відповідальність за його подальшу модернізацію та стабільну роботу, подолання кризових процесів, для чого необхідна підтримка з боку власника в особі Київради. Сьогодні ми повинні діяти спільно, аби повернути киянам необхідні послуги, підтримавши міське підприємство, вирішивши критичні питання постачання газу, гострої аварійності мереж, – сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він також додав, що 20 липня рішення про збільшення статутного капіталу "Київтеплоенерго" із 1,2 до 2 млрд грн депутати не підтримали. За словами Петра Пантелеєва, зазначені кошти необхідні для комплектації техніки й обладнання, закупівлі трубопроводів тощо.

- Підприємство розпочало роботу вже після завершення опалювального сезону, тобто коштів за опалення вони не отримують, а значить необхідних фінансових обсягів для якісної підготовки міста до зими катастрофічно не вистачає. Щодня ми ліквідовуємо до півсотні пошкоджень мереж. Неможливо здійснити якісні зміни без належної техніки й обладнання, в умовах, коли аварійність мереж сягає 80%, – наголосив Пантелеєв.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві урочисто відкрили сквер і пам’ятник артисту Мусліму Магомаєву.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости