На заправці поляк накинувся на киянина і зарізав його

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. На заправці поляк накинувся на киянина і зарізав його
20:55, 23.07.18
прес-служба прокуратури міста Києва

Затримуючи іноземця, поліцейські були змушені застосувати табельну зброю.

Прокуратура м. Києва погодила повідомлення про підозру 28-річному громадянину Польщі за фактом умисного вбивства однієї людини та замаху на вбивство іншої.

Встановлено, що 23.07.2018 близько 03.25 год. громадянин Польщі, знаходячись біля автозаправної станції по вул. Гната Хоткевича у Києві, помітив незнайомого йому громадянина. Надалі, іноземець з невідомих причин напав на перехожого та наніс йому чисельні удари ножем, від яких останній невдовзі помер у лікарні.

Після цього, приблизно о 04.30 год., знаходячись біля будинку № 1-а по вулиці Двінській в м. Києві, зловмисник помітив літню жінку та кинувшись до неї з ножем спричинив останній чисельні ножові поранення у життєво важливі органи. Життя 68-річної киянки було врятовано лише завдяки своєчасно наданої медичної допомоги, - повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва на своїй сторінці у facebook.

Крім цього, під час затримання зловмисник вчинив опір працівникам поліції, погрожуючи їм ножем, внаслідок чого правоохоронці були вимушені застосувати вогнепальну зброю.

Наразі іноземець затриманий, йому надається медична допомога у зв’язку із отриманими тілесними ушкодженнями.

На цей час вирішується питання щодо обрання останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Соцпортал, посеред білого дня чоловік влаштував стрілянину.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости