В готелі під Києвом чоловік побив і зґвалтував 18-річну дівчину

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. В готелі під Києвом чоловік побив і зґвалтував 18-річну дівчину
18:38, 19.07.18
управління поліції охорони в Київській області

Дівочі крики з одного із номерів почула адміністратор закладу і натиснула тривожну кнопку.

Посеред ночі наряд реагування поліції охорони отримав сигнал «Тривога» з охоронюваного готелю у місті Біла Церква. За лічені хвилини поліцейські прибули на місце виклику, де до них звернулася адміністратор закладу. Перелякана жінка повідомила, що із однієї з кімнат долинають жіночі крики.

Рухаючись до вказаної адміністратором кімнати, поліцейські охорони побачили налякану оголену дівчину з помітними тілесними ушкодженнями обличчя, яка стверджувала, що її зґвалтували. Для 18-річної потерпілої було негайно викликано швидку медичну допомогу, згодом медики попередньо діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої обличчя та забої м’яких тканин голови.

Водночас поліцейські охорони негайно пішли до кімнати готелю, з якої працівники раніше чули жіночий крик. Двері правоохоронцям відкрив нетверезий чоловік, який поводився неадекватно. Ним виявився 35-річний місцевий житель, - повідомляє управління поліції охорони в Київській області.

Підозрюваного у побитті та зґвалтуванні потерпілої було затримано та доставлено до Білоцерківського відділку поліції. Наразі, за даним фактом триває перевірка.

Як повідомляв Соцпортал, з Київської психлікарні втік пацієнт.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости