П’яний кермувальник гвинтокрила знеструмив п’ять сіл

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. П’яний кермувальник гвинтокрила знеструмив п’ять сіл
23:47, 14.07.18
Прес-служба поліції Чернігівщини

Вертоліт Мі-2 здійснив аварійне приземлення в Бобровицькому районі після того, як під час обробки полів гвинтом зачепив лінію електропередач.

Про це інформує ГУ Нацполіції Чернігівської області.

- Гелікоптер "Мі-2" обробляв орендовані землі агропідприємства та гвинтом зачепив лінію електропередач напругою 10 кіловольт. Після цього пілот утік, але правоохоронці затримали його в сусідньому районі, - повідомили у відомстві.

В поліції зазначили, що через аварію без електроенергії залишилося 5 сіл. Чоловіка шпиталізували в лікарню, у нього підвищився тиск. За штурвалом гелікоптера знаходився мешканець Кіровоградської області. Документів на право керування гелікоптером у нього не було. Правоохоронцям він пояснив, що документи вдома.

- За результатами медичного огляду пілот мав ознаки алкогольного сп’яніння. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито провадження за частиною 1 статті 281 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки польотів повітряних суден особами, які не є працівниками повітряного транспорту, якщо це створило небезпеку для життя людей або настання інших тяжких наслідків), - кажуть в поліції.

Тепер горе-кермувальнику загрожує до трьох років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Соцпортал повідомляв, на 102-му році життя померла перша дружина Френка Сінатри.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости