Через жінку чоловік до смерті забив сусіда палицею

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Через жінку чоловік до смерті забив сусіда палицею
17:06, 06.07.18
відділ комунікації поліції Вінницької області

Потерпілий вдарив співмешканку зловмисника, той не втримався і схопився за палицю. Трагічний інцидент стався у місті Хмільник Вінницької області.

Вранці до поліції зателефонувала місцева мешканка, яка повідомила, що за місцем проживання у власному будинку вона виявила мертвим 65-річного самотнього сусіда.

На тілі потерпілого правоохоронці виявили численні побої та гематоми.

Встановлено, що напередодні пенсіонер у сусідньому будинку розпивав спиртні напої з 40-річним чоловіком та його співмешканкою з якими у нього виник конфлікт.

Під час сварки потерпілий вдарив жінку по обличчю. Захищаючи свою співмешканку, господар будинку металевою палицею, за допомогою якої пересувається, побив кривдника жінки. Сварка між чоловіками скінчилась на вулиці, після чого побитий чоловік пішов додому де і помер від отриманих травм, - повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі вирішується питання про оголошення підозри чоловіку, причетного до побиття потерпілого.

Як повідомляв Соцпортал, в Києві авто збило пішохода і протягнуло його 50 метрів.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости