Під Києвом засікли львівське сміття

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Під Києвом засікли львівське сміття
14:05, 21.06.18
Роман Бочкала

У середу вночі, 20 червня, в село Проліски Бориспільського району Київської області фури привезли фури привезли 40 тонн побутових відходів зі Львова.

Про це повідомив журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці в Facebook, додавши, що активісти "Стоп корупції", дізнавшись про це, викликали поліцію.

- Свавілля припинили. Дивна історія. Фури сюди їдуть не вперше. Тому там і відбувається громадський моніторинг. Минулого тижня було зупинено 18 вантажівок в день! У другий день - ще 20. У супроводі поліції були доставлені назад до Львова. Відкрили кримінальне провадження. але чомусь сміття знову везуть саме сюди, - написав Бочкала.

Він зазначив, що звалище було офіційно закрито, оскільки воно вичерпало свій ресурс, і додав, що договори з сільрадою на поховання або зберігання цього сміття також немає.

- Львів'яни мають тільки договір з якимось ТОВ "Роги і копита" на переробку цього мотлоху на даному звалищі. Ось тільки ця фірма до звалища в Пролісках ніякого відношення не має. Місцеві правоохоронці і селищний голова хмурить чоло, б'ють кулаком по столу. мовляв, розберемося! Спасибі, хлопці, що допомагаєте! Але є відчуття - щось вони не договорюють. Тому що дуже просто було б все це припинити, - вважає Бочкала.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости