Юних співаків запрошують на національний відбір конкурсу "Берлінська перлина"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Юних співаків запрошують на національний відбір конкурсу "Берлінська перлина"
18:20, 16.05.18
Соцпортал

Юні співаки від 10 до 24 років можуть подати заявки на національний відбір міжнародного конкурсу «Берлінська перлина»

Національний відбір престижного міжнародного конкурсу молодих виконавців «Берлінська перлина» (BerlinerPerle) відбудеться 1 червня під час першого Київського балу на Контрактовій площі.

Як зазначила організатор Київського балу, генеральний директор групи компаній «Брендберг» Марина Ігнатуша, заявки від молодих виконавців приймають до 25 травня включно у трьох вікових категоріях: від 10 - до 13 років, від 14 до 17 років, від 18 до 24 років. Учасниками проекту можуть стати не лише сольні виконавці, але дуети та малі гурти, до 6 учасників кожен гурт.

Кожен конкурсант представляє до 25 травня на національний відбір два твори - світовий та національний хіти. Пісенний матеріал (у форматі mp3, хронометраж кожної пісні до 3.30 хвилин), а також коротку інформацію про себе, фото, та відео з живим виконанням однієї з пісень потрібно надіслати на адресу: berlinpearl2018@gmail.com

Фінал національного відбору відбудеться в режимі онлайн під час виступів претендентів зі сцени на Контрактовій площі 1 червня – визначатиме переможців на національному рівні авторитетне журі, до складу якого входять відомі українські музиканти, композитори, виконавці. І вже у листопаді цього року фіналісти національного відбору позмагаються з претендентами з інших європейських країн за гран-прі одного з найпопулярніших конкурсів сучасної музики, який проводить Euro Pop Contest Grand.

Цього року партнером Berliner Perle в Україні виступила група компаній Brandberg.

Учасники національного відбору конкурсу «Берлінська перлина», які виступатимуть на сцені Київського балу 1 червня, нагороджуються дипломами.

Як відомо, перший Київський бал відбудеться 1-2 червня на Контрактовій площі і збере понад 70 тис. гостей та учасників з усієї України. Він проходитиме вперше в історії міста, формат – демократичний, для усіх бажаючих, вхід вільний. Під час балу передбачені майстер-класи з танців від відомих хореографів, безліч живої музики, спілкування з зірками сцени тощо. Вестимуть розважальну програму популярні радіоведучі «Нашого радіо» та «Ретро FM». Загалом у проекті київського балу братимуть участь понад 3 тис. артистів, волонтерів, технічних служб.

Нагадаємо, стало відомо, як проходитиме танцювальний день Києва на сучасному Подолі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости