Під Києвом чоловік побив поліцейського

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Під Києвом чоловік побив поліцейського
14:32, 23.03.18
Відділ комунікації поліції Київської області

На Київщині у Білій Церкві невідомий чоловік напідпитку накинувся на правоохоронців, завдав удар в обличчя слідчому та пошкодив відеокамеру.

Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Також чоловік нахабно вимагав від особи, якій вручали повідомлення про підозру, відмовилася від участі в процесуальних діях.

Працівники поліції повідомили, що вони знаходяться при виконання службових обов’язків, пред’явили посвідчення. Однак, це не зупинило чоловіка – він продовжував вести себе зухвало. Тільки після того, як до правопорушника поліцейські застосували сльозогінний газ, агресивно налаштованого молодика вдалося заспокоїти.

Для документування правопорушення правоохоронці викликали групу реагування патрульної поліції. У цей момент чолов’яга вихопив з рук слідчого процесуальні документи і намагався з ними втекти.

Зловмисником виявився 33-річний місцевий житель. Він затриманий в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ст. 345 (насильство щодо працівника правоохоронного органу) та за ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві "замінували" PinchukArtCentre.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости