Двоє наркоманів не змогли сховатися від поліції після розбою

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Двоє наркоманів не змогли сховатися від поліції після розбою
15:09, 19.03.18
Поліція Київщини

Оперативні працівники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно з поліцейськими Бородянського відділу поліції за гарячим слідом затримали двох нападників.

Так, пізньої ночі чоловіки вдерлися до одного з місцевих будинків у селі Новий Корогод, що на Бородянщині. Погрожуючи господарю пістолетом, викрали валюту, електроінструменти, мобільні телефони, телевізор. Після чого зникли у невідомому напрямку.

Оперативники затримали їх за гарячим слідом.

Нападниками виявилися 23-річний уродженець Херсонщини, який тимчасово проживає у місті Боярка, Києво-Святошинського району та його поплічника - 31-річного жителя Київщини, який мешкав за різними адресами.

На момент затримання в автомобілі з іноземними державними номерами, на якому вони пересувалися, поліцейські виявили балаклаву, ніж.

Під час проведення оперативних заходів встановлено, що в одному з приватних помешкань у місті Боярка зберігається награбоване майно. Там під час обшуку поліція виявила горщики з наркозіллям, гранату. Також правоохоронці за цією адресою вилучили інші речові докази, які причетні до скоєння майнових злочинів.

Зловмисники затримані у порядку ст. 208 КПК України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Наразі працівники поліції перевіряють їх на причетність до скоєння інших злочинів на території столичної області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости