У Києві спіймали чоловіка, який "замінував" ВР

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві спіймали чоловіка, який "замінував" ВР
10:22, 16.03.18
Відділ комунікації поліції Києва

У столиці поліція затримала чоловіка за неправдиве повідомлення про замінування Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

- До чергової частини Печерського управління поліції зателефонував чоловік із повідомленням про вибух, який має статися у будівлі Верховної Ради. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи та рятівники, - сказано в повідомленні.

Як повідомив начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва, після перевірки об'єкта жодних підозрілих предметів чи вибухових речовин знайдено не було. Проте невдовзі поліція встановила місце, звідки надійшов виклик.

- Працівники карного розшуку главку поліції спільно із співробітниками Служби безпеки України з’ясували, що телефонували зі службового телефону, а дзвонив у поліцію чоловік, який користувався по роботі цим номером. Він – уродженець Донецької області, 1983 року народження, який останнім часом мешкав у столиці. На момент візиту перебував у стані алкогольного сп’яніння, а свій вчинок пояснив тим, що нібито хотів поділитися важливою інформацією, - зазначив він.

Слідчі Печерського управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до трьох років обмеження волі.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві підлітки розгромили супермаркет і побилися з охороною.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости