Мережа відомих магазинів потрапила під шквал критики з-боку киян

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Мережа відомих магазинів потрапила під шквал критики з-боку киян
15:31, 15.03.18
kyiv.ba.org.ua

З ініціативи депутата Київради від «Батьківщини» Володимира Старовойта створено робочу групу для врегулювання діяльності магазинів «АТБ» у житлових мікрорайонах міста Києва.

Як інформує прес-служба Київської міської «Батьківщини», таке рішення ухвалили на засіданні постійної комісії Київради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики.

Депутат повідомив, що з ініціативи мешканців проведено зустріч громади з керівництвом магазину «АТБ» по проспекту Оболонському, 36 для вирішення наболілих питань. Як виявилося, законні вимоги громади керівництво магазину не поділяє.

- Робоча група має допомогти киянам вирішити низку проблем, пов’язаних із цілодобовим режимом роботи магазинів у спальних районах столиці, – сказав Володимир Старовойт.

За його словами, він направив депутатське звернення про необхідність створення робочої групи після скарг киян, обурених цілодобовим режимом роботи магазину. Порушуються конституційні права мешканців міста на належні умови проживання та відпочинку.

«Батьківщинівець» попередньо звертався до керівництва ТОВ «АТБ-маркет» із проханням про заміну цілодобового режиму роботи магазину на режим роботи до 22:00 години, але позитивних результатів не досяг.

- Біля зазначеного магазину в нічний час доби постійно збираються особи в стані алкогольного сп’яніння, що супроводжується нецензурною лайкою, бійками та криками. Найближчий до магазину дитячий майданчик використовується пізніми клієнтами магазину як місце розлиття та вживання алкоголю, а прибудинкова територія – як туалет. Після подібного «нічного відпочинку» клієнтів магазину на прибудинковій території залишається багато сміття, – написали в колективному зверненні до Володимира Старовойта мешканці Оболоні.

Раніше, як передавав Соцпортал, «Батьківщина» здобула перемогу на виборах у ОТГ.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости