Самовільний монтаж приладів опалення матиме наслідки для киян

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Самовільний монтаж приладів опалення матиме наслідки для киян
13:23, 20.02.18
kyiv.ba.org

Депутат Київради від «Батьківщини», голова комісії з питань ЖКГ та ПЕК Володимир Бондаренко, дав доручення Київській міській держадміністрації оприлюднити інформаційну довідку про умови й наслідки самовільного відключення приладів опалення у багатоквартирних будинках міста.

Як інформує прес-служба Київської міської «Батьківщини», про таке доручення Володимир Бондаренко розповів на засіданні комісії.

За словами депутата, через збільшення тарифів на опалення багато киян самовільно демонтували батареї у своїх квартирах, проте їм і надалі надходять платіжки про несплату послуг з опалення. Кияни звертаються до депутатів Київради з проханням допомогти позбутися нав’язливих послуг ПАТ «Київенерго».

- В Україні та Києві зокрема самовільний демонтаж батарей заборонено на законодавчому та міському рівнях. Єдиний випадок, коли можна не користуватися послугами ПАТ «Київенерго» – це відмовитися від цих послуг всім будинком, а не окремою квартирою. Мешканці будинку повинні надати докази того, що вони мають альтернативного постачальника послуг, – наголосив депутат.

Володимир Бондаренко повідомив, що комісія Київради з питань ЖКГ вирішила видати відповідний інформаційний бюлетень для киян, аби мешканці столиці були інформовані про наслідки самовільного демонтажу приладів опалення.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости