Столичні лікарі отримали нове обладнання

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Столичні лікарі отримали нове обладнання
13:58, 13.02.18
kyiv.ba.org.ua

Депутат Київради фракції «ВО «Батьківщина» Марина Кочур відгукнулася на письмове звернення лікарів Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини про допомогу в придбанні для закладу медичного обладнання.

Як повідомляє прес-служба Київської міської «Батьківщини», депутат Київради Марина Кочур звернулась до Голови постійної комісії Київради з бюджету та соціально-економічного розвитку Андрія Страннікова з проханням, щоб Комісія включила до порядку денного чергового засідання розгляд звернення лікарів.

Як зазначила представниця «Батьківщини», кошти для придбання сучасного обладнання вдалося передбачили завдяки клопотанню депутатів «Батьківщини» при коригуванні Бюджету м.Києва у 2017 році.

За її словами, 12 лютого вона відвідала Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини і перевірила уже закуплене та встановлене нове лапароскопічне обладнання.

- Поспілкувавшись з командою лікарів, що сповнені ентузіазму та бажання розвиватися, вірю, що майбутнє в медицині є, але влада має їй допомагати, – наголосила Марина Кочур.

Раніше, як передавав Соцпортал, «Батьківщина» здобула перемогу на виборах у ОТГ.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости