Олена Коляденко запропонувала зіркам змінити професію у новому мюзіклі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Олена Коляденко запропонувала зіркам змінити професію у новому мюзіклі
15:45, 23.01.18
Соцпортал

Злата Огневич, Фагот, Гарік Кричевський, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та Амадор Лопес знялися в мюзіклі до 20-річчя Caribbean Club.

Рівно за місяць, 23 лютого, в Caribbean Club відбудеться прем’єра мінімюзікла, присвяченого ювілею єдиного столичного музичного майданчику, який переступив 20-річний рубіж. За ці роки Caribbean Club став візитною карткою міста, одним з символів нового Києва. У кліпі знялися постійні резиденти Caribbean Club - зірки української сцени. Режисерами виступили Олена Коляденко і Костянтин Гордієнко. Повністю кліп можна буде побачити на ювілейному шоу в Caribbean Club (вул. С. Петлюри, 4) 23 лютого. А сьогодні, 23 січня, Caribbean Club презентує тізер мюзіклу.

Напередодні свого 20-річного ювілею Caribbean Club запросив найяскравіших зірок української сцени взяти участь в зйомках веселого і яскравого музичного кліпу, прем'єрою якого буде відзначено святкове ювілейне шоу, заплановане на 23 лютого. Фільм, знятий Оленою Коляденко і Костянтином Гордієнко, немов через чарівну призму, передає фірмову атмосферу Caribbean Club - атмосферу казки, веселощів, безтурботності і іскрометної іронії. Андрій Джеджула, Злата Огневич, Фагот, Олексій Мочанов, Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Амадор Лопес, Гарік Кричевський,Володимир Шпудейко, Лідія Скорубська приміряли на себе найсміливіші і найнепередбачуваніші ролі, а Freedom-ballet, Freedom jazz, ManSound і балет NC17 влаштували справжні карнавал і гала-шоу.

Зйомки кліпу зайняли в цілому один день. Зірки з радістю погодилися взяти участь в цій пригоді. Деякі артисти, наприклад Фагот, навіть зізнавалися, що не читали сценарію, оскільки повністю довіряють Caribbean Club.

Олена Коляденко, режисер кліпу, розповіла про свої враження зі зйомок: “Caribbean Club - це єдине місце в Києві, де я можу розслабитися. У ньому є якась особлива атмосфера. Коли ми вибирали місця для зйомки сцен з кліпу, то зрозуміли, що хочемо зняти кожен куточок Caribbean. Здавалося б, така серйозна, відповідальна робота - за добу потрібно зняти величезну кількість сцен і артистів, але навіть це дійство перетворилося в Caribbean на добу свята! Усмішка не сходила з наших облич протягом усього знімального процесу. Думаю, завдяки цій чарівній атмосфері клубу і наші артисти легко перевтілилися і влилися з танцями і піснями в наш практично міні-мюзикл!”.

Ігор Іллюк, директор Caribbean Club, на питання, як прийшла ідея зняти цілий маленький мюзикл, відповів: "Я вважаю, що за 20 років роботи ми заслужили таку красиву листівку. Ми покладемо її до нашого альбому і будемо іноді діставати, розглядати цей сувенір і з задоволенням все згадувати. Найскладніше в цьому проекті було зібрати в один час і в одному місці зірок української естради, з огляду на їхню колосальну зайнятість і графіки".

Анастасія Ваганова, арт-директор Caribbean Club Concert Hall, доповнила слова Ігоря: "Я пам'ятаю як вперше потрапила до Caribbean Club в січні 2013 року на вечірку свінг-джазу. Тоді я щиро зраділа, що в Україні є такий гарний клуб і відразу зрозуміла, що дуже хочу тут працювати. Зараз Caribbean Club виповнюється 20 років. Ми хочемо відзначити цю подію і показати, що тут працюють найяскравіші, найартистичніші люди України".

Над кліпом працювали:

ідея - К.Гордіенко,

режисери - Л.Коляденко і К.Гордіенко

оператор - Е.Сахно

хореограф - К.Гордіенко, художник - В.Кошевий "Технології та дизайн", стиль - Н.Дідик, аранжування, запис - Д.Каднай, Mua - С. Римакова, волосся - Л.Твеліна, монтаж - К.Гордіенко, адміністратор - К.Костюченко, техдиректор - Пономарьов, продюсер - Є.Пономаренко, постпродакшн - К.Гордіенко, М.Розумний.

Учасники: Злата Огневич, Freedom-ballet, Freedom jazz girls band, Андрій Джеджула, Гарік Кричевський, Олег “Фагот” Михайлюта, Олексій Мочанов, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Володимир Шпудейко, ManSound, Амадор Лопес, Лідія Скорубська ( "CHICA-BAND") і NC-17 Showballet.

Caribbean Club, один з найстаріших клубів Києва, був заснований в 1998 році, і за короткий час придбав культового статусу. У 2013 Caribbean Club пережив повну трансформацію і перетворився на Caribbean Club Concert Hall: нову будівлю клубу було створено з нуля, а сам проект і натуральні матеріали обробки сприяють акустиці.

Гордість Caribbean Club Concert Hall - це камерні та акустичні концерти, джазові проекти, театральні постановки, що проходять в оригінальних форматах. Caribbean Club сміливо можна назвати трендмейкером: на його сцені виступають Panivalkova, Ніно Катамадзе, The Maneken, Оля Діброва, Bebe, Mgzavrebi, SunSay, Shain Lee, Go-A, Рішар Гальяно, Том Харрел, Віллі Виллиамс, Шеймус Блейк, Борис Гребенщиков, "Мачете", Андрій Макаревич, "Скрябін", Ендрю Дональдс, "Тартак", Green Gray, "Друга Ріка", "Billy's Band", Dena DeRose, Wayne Escoffery, ALLOISE, Monatik, Лесь Подерев'янський, Артемій Троїцький, Пеп Торрес, Джиммі Бош та інші топові артисти.

Ювілейне шоу, присвячене 20-річчю Caribbean Club, відбудеться 23 лютого в Caribbean Club Concert Hall.

Нагадаємо, 120 cильнейших кроссфит-атлетов соберутся на Kyiv Battle 2018.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости