Киян попереджають про систематичні випадки крадіжок в центрі міста

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Киян попереджають про систематичні випадки крадіжок в центрі міста
14:00, 08.01.18
Київ.Оперативний

Згідно повідомлення видання Київ.Оперативний "група громадян ромської зовнішності краде особисті речі у людей на Майдані Незалежності та Софіївській площі".

Так, за інформацією видання, зовсім нещодавно, ця група обікрала дівчину, яка поверталася з роботи додому. Непомітно відкрили рюкзак, який знаходився за спиною і викрали гроші та інші особисті речі. Дівчина в останній момент відчула, що хтось нишпорить у сумці, схаменулась і побачила як від неї віддаляється група цих громадян.

- Я відразу наздогнав і затримав їх, в цей же час подзвонив у поліцію. Циганки зрозуміли, шо потрапили в халепу і просто так їх вже ніхто не відпустить. Вони почали кричати, плюватись, кидатися камінням, кричати «этот парень хочет сексу от нас», але нічого в них не вийшло. Вони зрозуміли, що втрапили в халепу і в той момент, як я «боровся» з 3-ма циганками, інша підійшла до дівчини, повернула їй всі гроші (як потім виявилось, повернула навіть більше на 30 грн) і попросила, щоб ми їх відпустили, - пише очевидець події. - Потім вони взагалі почали втікати. Але поліція приїхала дуже швидко і всі вони були затримані. Потім, ми поїхали писати на них заяву, розуміючи, що поліція нічого зробити з ними не зможе (у них ніяких документів при собі звісно не виявилось), але щоб максимально ускладнити їм життя. І на майбутнє чомусь їх навчити... Але я більш ніж впевнений, що їх випустять і завтра вони знову буду красти у людей, які приїхали подивитися новорічну ялинку. Будьте обережні! Коли побачити цю компанію біля себе відразу тримайтеся за гаманці і коштовні речі.

За повідомленням видання, під час затримання до поліції та журналістів підійшла молода дівчина і сказала, що впізнала цю компанію,вони пару днів тому витягнули у хлопця гаманець з кішені на Майдані Незалежності. І теж були ним затримані.

Нагадаємо, на Закарпатті троє школярів отруїлися алкоголем після колядування.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости