У столиці жінка з чоловіком впали, він напоровся на ніж

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У столиці жінка з чоловіком впали, він напоровся на ніж
13:52, 05.01.18
Соцпортал

У Києві правоохоронці розслідують обставини поранення чоловіка.

Послизнувшись, жінка із ножем у руках впала на підлогу. У результаті її співмешканець отримав ножове поранення у груди. За даним фактом триває досудове розслідування.

До чергової частини Подільського управління поліції від медичних працівників надійшла інформація про госпіталізацію 37-річного чоловіка із ножовим пораненням. Лікарям потерпілий повідомив, що ушкодження йому спричинила цивільна дружина з необережності.

На місце події виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

Правоохоронці встановили, що, послизнувшись на підлозі кухні, жінка впала разом з чоловіком. У цей момент вона тримала кухонний ніж у руках, відтак співмешканець отримав ножове поранення грудної клітини. Потерпілому надали необхідну медичну допомогу, а жінку затримали та доставили до управління поліції для з’ясування всіх обставин.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до двох років обмеження волі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости