З'явилилася версія, хто міг спалити машини муніципальної поліції у Києві

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. З'явилилася версія, хто міг спалити машини муніципальної поліції у Києві
22:23, 04.01.18
Юрій Дідовець

Спалені сьогодні вночі в Оболонському районі Києва автомобілі належали депутатові Київради Юрію Дідовцю. Вони були закуплені ним для громадського формування "Муніципальна поліція" Києва.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, в 2017 році для громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону "Муніципальна поліція" Києва, яке було створено Дідовцем, ним були взяті в оренду 2 автомобілі Volkswagen T5 Transporter і Volkswagen Caddy.

- Сьогодні вночі близько опівночі невідомими вони були підпалені. У результаті пожежі автомобілі повністю вигоріли, - зауважив він.

Сам Дідовець вважає, що до цього можуть бути причетні колишні і нинішні представники столичної влади, які йому мстять за його активну депутатську діяльність.

- Два місяці тому обговорювали з Кличко - мер поновлення майданівських традицій громадського патрулювання. Силами громади запустили на Подолі роботу перших екіпажів «Муніціпальної поліції», побачили реальне зниження криміногенної ситуації. І ось отримали класичне "антимайданівське повідомлення" – як в січні 2014-го знов активістам палять автівки, - розповів він, - якесь дежавю, особливо, як згадати недолугу спробу обшуку у мене в громадській приймальні та намагання виселити з приміщення АО «Український адвокат» в супереч слова, що його дав Виталій Кличко, де вже котрий рік люди отримують безкоштовні правові консультації, де працює волонтерський центр і збирається допомога для наших вояків. В оточенні Кличка діють класичними регіоналівськими методами – тиснуть та залякують.

Також депутат додав, що у громадського формування залишилося ще 2 автомобілі і громадські працівники продовжать на них патрулювання.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости