Стало відомо, кого покарають за жорстоке побиття підлітками хлопця під Києвом

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Стало відомо, кого покарають за жорстоке побиття підлітками хлопця під Києвом
19:30, 03.01.18
Головне управління Національної поліції в Київській області

За жорстке побиття хлопця, яке сталося в новорічну ніч в Глевасі Київської області, будуть відповідати підлітки і їхні батьки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Згідно із законодавством, притягнути до кримінальної відповідальності за таку провину можна з чотирнадцяти років.

У поліції нагадали, що в Глевасі в новорічну ніч близько 02:30 підлітки жорстоко побили 18-річного хлопця, який зараз перебуває в лікарні. Удари наносили дерев'яною битою, руками і ногами. Один із зловмисників після побиття витягнув з кишені потерпілого гаманець: гроші розділив між товаришами.

-Завдяки злагодженим діям поліцейських причетні до побиття особи були встановлені протягом години. Ними виявилися п'ятеро хлопців: найстаршому - 14, молодшому шестикласнику - 12 років. Двоє з них в поле зору поліції не потрапляли. Батьки решти зловмисників неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей), - сказано в повідомленні.

Подальшу долю неповнолітніх вирішить суд. Проводиться досудове розслідування.

Як повідомляв Соцпортал, у київському метро сталася масова бійка, є постраждалі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости