Дикий театр закриває виставу про попів та мєнтів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Дикий театр закриває виставу про попів та мєнтів
12:48, 02.01.18
Соцпортал

Завтра, 3 січня Дикий театр востаннє покаже виставу "Попи, мєнти бабло, баби".

Витсава-треш "Попи, мєнти бабло, баби", це адаптація Віктора Понізова п’єси "Герцогиня Амальфі" сучасника Шекспіра, автора "кривавої трагедії" Джона Вебстера.Цікаво, що жахливі і жорстокі події, які відбувались у середньовіччі - абсолютно співзвучні сучасності.

Отже:

Жив-був собі один чоловік. Жив, їв, вдавився і помер. Та чоловік той був не простим, і залишив по собі красуню-дружину, цілу купу грошей і владу, десь, наприклад, у Вінниці... А у вдови були брати: один піп, а другий мєнт, обоє – старої генерації. І позаздрили вони сестрі, і вирішили її статки відібрати...

Саркастична вистава у стилі «треш» від Максима Голенко і Дикого театру – це тарантинівський екшн з українським темпераментом, це непередбачуваний сюжет і невиправдана жорстокість, та перш за все це пошук відповіді «Як далеко можна завести людину жага до багатства?»

Ви будете дивитись і не вірити очам, ви будете слухати, і не вірити вухам, і вам захочеться піти та ви не зможете відірватися від сюжету, і складно буде повірити, що все це можливо в театрі.

Головну роль у виставі грає корифей українського незалежого театру Олег Примогенов,також у виставі зайняті: Андрій Кронглевский, Оксана Борбат, Олексій Жмурко, Євген Ковальчук, Наталка Кобізька, Дмитро Вовчук, Мальвіна Хачатрян, Володимир Кравчук, Олексій Доричевський, Юлія Гапчук

Особам до 18 років - перегляд не рекомендований!

У виставі є сцени сексу, насилля, тютюнопаління.

Вистава-учасниця Гогольфест 2016, "Дикі гастролі у Львові"

Сворена в 2015 році на базі Білиць Арт Центру

квитки від 100 грн

https://kiev.karabas.com/popi-myenti-bablo-babi-6

Режисер Максим Голенко

Художник Федір Александрович

Художник по костюмах Данііла Колот

Композитор Дмитро Данов

Продюсер Ярослава Кравченко

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости