У Києві відбудеться Різдвяний Кото-Ярмарок

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві відбудеться Різдвяний Кото-Ярмарок
11:27, 20.12.17
Соцпортал

​​В субботу, 23 грудня, в Києві відбудеться Різдвяний Кото-Ярмарок, на якому волонтери шукатимуть домівки врятованим з вулиці безпритульним котам.

У нас усі бажаючи зможуть обрати собі найкращого пухнастого друга. Всі котики, врятовані з вулиці, вже вакциновані, стерилізовані, мають паспорт та мікрочіп. Пройшли повне обстеження на віруси та грибок в клініці Зоолюкс. Віддаються в нові родини безкоштовно.Для того, щоб прихистити кота, майбутньому власнику потрібно пройти співбесіду з куратором, підписати договір про дбайливе ставлення та мати при собі переноску і паспорт. Вдома на вікнах обов'язково мають бути сітки.Новий Рік та Різдво — це сімейні свята, про які мріють всі безхатні пухнастики.

Подаруйте їм найцінніше - домівку!

Дякуємо партнерам доброчинного проекту:Ветеринарній клініці Зоолюкс та компанії Роял Канін.

Сторінка заходу.

23 грудня, 11:00 - 18:00

Київ, вул. Дмитрівська, 39

Центр Адопції Кото-Ярмарок

Ветеринарна Клініка Зоолюкс

Вхід вільний.

БФ Кото-Ярмарок — це волонтерський проект, який допомагає вуличним та домашнім покинутим котикам швидше знаходити домівки. Для цього котиків лікують, стерилізують, вакцинують, роблять їм професійні фотосесії та віддають новим родинам, підписуючи договір про дбайливе ставлення. Дякуємо за вашу допомогу у поширенні інформації про цей захід!

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости