KARNA - це коли етнічні мелодії, які спустились з Карпат, виконуються молотом коваля

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. KARNA - це коли етнічні мелодії, які спустились з Карпат, виконуються молотом коваля
10:04, 15.12.17
Соцпортал

В Києві вперше звучав “Гуцул-метал”.

Днями в клубі Sentrum рок-гурт KARNА представив новий альбом “Гуцул-метал”. Група зіграла велику програму у 22 пісні, зібрала повну тисячну залу.

KARNА змішала прикарпатські мотиви з рок-музикою, а карпатський аркан з сучасним слемом. Традиційно в середині концерту команда закликала глядачів до “метал-аркану”. Під час треку під назвою “Дідько” гітарист Влад Ярун спустився зі сцени до публіки. Продовжуючи грати, зайшов у центр кола з людей – “карпатського аркану”, а в кульмінаційний момент пісні почався шалений слем. Як це було – дивіться на фото.

Влад Ярун, гітарист, засновник гурту KARNA: “Ми презентуємо “Гуцул-метал”- перший за сім років наш альбом. Ми вклались в нього всіма своїми мізками та натхненням. Він звучить так, як ми відчуваємо - сучасний західний саунд і наші фольклорні мелодії.На обкладинці альбому зображенний залізний дроворуб із казки про країну Оз. Цим ми хотіли показати поєднання західної культури з українською гуцульською. Так само як наш метал-аркан - це поєднання circle pit (слем), який виконують фани важкої музики на музичних фестивалях, з українським арканом.”

Концерт у Києві - другий в турі, де KARNA наживо представила новий альбом “Гуцул-метал”, реліз якого відбувся в листопаді 2017. Перший концерт туру музиканти зіграли у Львові, далі Київ, Черкаси, Кременчук, Харків та Полтава. Графік туру доповнюється.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости