У великої мережі гіпермаркетів знайшли 80 порушень пожежної безпеки

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У великої мережі гіпермаркетів знайшли 80 порушень пожежної безпеки
15:43, 04.12.17
Соціальний рух

Мережа гіпермаркетів METRO Cash & Carry Ukraine у Києві була перевірена Державною службою з надзвичайних ситуацій, яка виявила 80 порушень пожежної та техногенної безпеки.

На підставі цього на початку листопада Окружний адміністративний суд Києва виніс рішення про зупинку чотирьох торгових центрів мережі за адресами: пр-т. Григоренка, 43, вул. Велика Кільцева, 1-В, пр-т. Степана Бандери, 26-В та вул. Сабурова, 2-А. Однак реалізувати його неможливо через прогалину у законодавстві – відсутність відповідного порядку.

- Співробітники ДСНС у Києві виявили 80 порушень правил пожежної безпеки, а суд вирішивзупинити експлуатацію чотирьох торгових центрів. Але у нас дерегуляція, тому нічого не буде: 10 березня скасовано порядок вжиття запобіжних заходів у вигляді зупинення виробництва. Все заради розвитку “малого” бізнесу! Споживачі, стережіться і почитайте, які там порушення, – зазначає активіст “Соціального руху”, юрист Віталій Дудін.

Раніше “Соціальний рух” зазначав, що послаблення у галузях охорони праці та пожежної безпеки не призведе до росту економіки, але поставили під сумнів цінність життя. Як і передбачалось, свободою, що надали законодавчі прогалинами, користується великий капітал, що нехтує працівниками та довкіллям. Окрім METRO Cash & Carry нещодавно відповідальності уникнула адміністрація у справі піщаного кар’єру на Чернігівщині.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости