Україна зазнала непоправних втрат на Донбасі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Оккупация
  4. Україна зазнала непоправних втрат на Донбасі
11:15, 26.11.17
Пресс-центр штаба АТО

Упродовж минулої доби бойовики на Донбасі здійснили 15 обстрілів українських позицій, відтак воїни ЗСУ змушені були 7 разів придушувати вогневу активність окупанта.

Про це йдеться у традиційному звіті прес-центру Штабу АТО.

Так, на Луганському напрямку із 82-міліметрових мінометів і гранатометів незаконні збройні формування вели вогонь по захисниках Новолуганського, а з гранатометів – біля Новоолександрівки. Крім того, зі стрілецької зброї бандити били по оборонцях Станиці Луганської та Кримського.

Щодо Донецького напрямку, то тут російські найманці вели вогонь з мінометів різних калібрів неподалік Павлополя, Невельського та шахти Бутівка, а, застосовуючи піхотне озброєння бойовики порушували перемир’я у передмісті Авдіївки.

-Ще за світлої пори доби протягом декількох годин поблизу Верхньоторецького воїнів обстрілювали ворожі снайперські пари, ворог також застосовував заборонені Мінськом види озброєння. З метою провокаційних звинувачень сил АТО вони також вели вогонь почергово у бік своїх і наших позицій, не цурались застосовувати і важке озброєння. Реакція наших воїнів була миттєвою та адекватною, – підкреслює прес-центр Штабу АТО.

В результаті ворожих обстрілів два українські бійці загинули, ще двох було поранено та ще двоє отримали бойові травми.

Як повідомляв Соцпортал, на Донбасі бойовики розстріляли цивільне авто.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости