Арнольд Шварцнеггер благословив нову відео роботу українських артистів

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Арнольд Шварцнеггер благословив нову відео роботу українських артистів
16:34, 26.11.17
Соцпортал

На зйомки нового кліпу українського поп-рок гурту Double Life у Каліфорнії завітав головний термінатор світу, колишній губернатор штату – Арнольд Шварцнеггер та благословив відео роботу артистів.

DoubleLife – це фіналісти «Україна має талант 4», учасники Ukrainian Song Project 2017, київський поп-рок гурт, створений братами-близнюками Володимиром та Михайлом Дубелями. Підкоривши у 2012 році сотні тисяч сердець ліричною піснею «Твій вогонь», виконавці продовжили працювати в українському музичному середовищі. У творчому доробку артистів деб’ютний альбом «Полум’я» та кілька відео робіт на авторські пісні. Остання з них була відзнята восени 2016 року на пісню «До кінця», саунд продюсером якої виступив клавішник гурту «Океан Ельзи» Мілош Єліч, що і надалі не залишив роботу з гуртом та записав ще одну ліричну пісню, яку українські слухачі почують вже у 2018 році.

Наприкінці літа 2017 року фронтмени гурту відправилися у творчу відпустку в США, де плідно працювали над експерементальною піснею «Космос» та новою відео роботою. За словами самих хлопців, пісня суттєво відрізняється від усіх попередніх, адже вона не лірична та має електро-танцювальні мотиви. Саме в процесі роботи над новим кліпом у Каліфорнії, на знімальні локації завітав Арнольд Шварцнеггер та благословив починання українських артистів.

-Це був другий знімальний день у Каліфорнії, ми саме працювали над сценою зі скейтом і тут…Під’їжджає до нас Шварцнеггер на електровелику і просто запитує, типу, хто ми і звідки? Звичайно це було мега-несподівано! Розповіли йому з братом усе в кількох словах. Мовляв, ми музиканти з України, знімаємо кліп. А він натомість розповів, що лише напередодні зустрічався з Кличком. Яким із них – не уточнював. Ми ще перекинулися кількома словами про свою творчість і наостанок почули напутню фразу, (сміється), ні-ні, не «Illbeback», а «Iblessyourmusicvideo», тобто, «я благословляю Ваш кліп». Тому, нічого окрім успіху, тепер не очікуємо, - розповів один із братів-близнюків Вова.

Презентація кліпу запланована на початок 2018 року, тоді ж і ротація пісні «Космос» на радіо. Експериментом став не лише новий музичний стиль, але й кардинальні зміни образів. Для кліпу русяві близнюки перефарбувалися у чорний, приміряли космічні вбрання та провели світанок у холодному океані. Режисером відео роботи виступив виходець з України, який проживає у Лос-Анджелесі, Eugene Baiste.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости