У Києві восьмирічний хлопчик тероризує всю школу: відкрито 12 кримінальних проваджень

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві восьмирічний хлопчик тероризує всю школу: відкрито 12 кримінальних проваджень
20:15, 22.11.17
ТСН

До київської школи №247 Деснянського району, сьогодні на уроки не прийшов цілий клас. Таким чином, батьки учнів 2-Б класу висловлюють своє незадоволення поведінкою восьмирічного школяра, який протягом півтора року тероризує школярів та навіть вчителів, повідомляє ТСН.

-Через агресивну поведінку та побиття у школі від початку навчального року поліцією відкрито вже 12 кримінальних проваджень. Чи не щодня до закладу приїжджають поліцейські, аби скласти новий протокол та зняти побої з постраждалих. Батьки б’ють на сполох та звертаються до усіх інстанцій, проте ситуація не змінюється,- йдеться в повідомленні.

Мама одного з учнів 2-Б класу Наталя розповіла, що восьмирічний хлопчик систематично тероризує, наносить тілесні ушкодження учням, вчителям класу і навіть керівництву школи, тому батьки вирішили просто не пускати дітей на навчання.

-Вже протягом півтора року, відтоді, як наші діти пішли до першого класу, з нами вчиться неадекватний хлопчик, який лупцює дітей та чинить на них психологічний тиск. Цього року все стало ще гірше, оскільки, крім дітей, він почав вже займати і вчителів, і керівництво школи. Тобто у цього восьмирічного хлопчика зовсім немає ніяких пріоритетів і ієрархії, – розповідає Наталя.

Спочатку батьки намагалися поговорити та вплинути на батька школяра, проте він не реагує і вважає всі звинувачення необґрунтованими і неправдивими.

Батьки зверталися вже до всіх інстанцій: керівництва школи, Управління освіти Деснянського району, районного сектору ювенальної превенції в Деснянському районі. Проте ніхто не може нічого зробити, тому що без дозволу батька на неповнолітню дитину вони ніяк не можуть вплинути, а батько його не надає.

Директор також не стоїть осторонь і намагається вплинути на ситуацію. Директор школи Тетяна Вишневська додала, що повідомила про це в органи управління, в адміністрацію і начальнику РВВС.

Як повідомляв Соцпортал, на Київщині школяр вистрілив другу в голову з пістолета.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости