Київрада прийняла зміни до бюджету поточного року

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Київрада прийняла зміни до бюджету поточного року
16:19, 21.11.17
Соцпортал

Київрада підтримала зміни до рішення «Про бюджет міста Києва на 2017 рік». Змінами передбачено збільшення надходжень коштів від пайової участі у розвиток інфраструктури – 150 млн грн і, субвенцій із держбюджету на суму 285,3 млн грн.

Також змінами передбачено 11,8 млн грн на виплату грошової компенсації за надання належних житлових приміщень для сімей загиблих осіб, визначених абзацами 5-8 п. 1 Статті 10, а також осіб із інвалідністю 1-2 груп, визначених пунктами 1-14 частини другої Статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичних операціях, і які потребують поліпшення житлових умов.

Окрім того, на виплату заробітної плати з нарахуванням за рахунок медичної субвенції з державного бюджету на суму 41 млн грн. Ще 32,4 млн грн передбачено на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. 200 млн грн спрямують на погашення різниці у тарифах на житлово-комунальні послуги.

Кошти будуть розподілені між структурними підрозділами КМДА та райдержадміністраціями столиці.

Згідно з прийнятими змінами, Департамент будівництва та житлового забезпечення спрямує 150 млн грн на поповнення статутного капіталу КП «Житлобудінвест», Департамент транспортної інфраструктури – 631 млн грн – на придбання рухомого складу КП «Київпастранс» і 50 млн грн на придбання техніки для КК «Київавтодор». Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища – 70 млн грн, які будуть спрямовані на придбання спецтехніки для «Київзеленбуду», а Департамент інформаційно-комунікаційних технологій – 197,2 млн грн на виконання заходів комплексної міської цільової програми «Електронна столиця».

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости