ДТП в Харкові: дівчині, що дивом вижила, розповіли про загибель чоловіка і сестри

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. ДТП в Харкові: дівчині, що дивом вижила, розповіли про загибель чоловіка і сестри
17:30, 21.11.17
УНН

Ксенії Євтєєвій, яка постраждала під час жахливої ДТП в Харкові, розповіли про загибель чоловіка і рідної сестри майже через місяць після трагедії.

За словами батьків 27-річної дівчини, до цього вони їй говорили, що вона опинилася в лікарні через те, що впала зі сходів, чоловік в закордонному відрядженні, а сестра в гостях у хлопця в Дніпрі.

Відзначається, що в результаті ДТП Ксенія отримала важку черепно-мозкову травму, численні переломи, розрив внутрішніх органів. Попереду - довгий час реабілітації. Батько постраждалої Ігор Берченко додав, що дочці не розповіли всіх подробиць трагедії.

-Ми не говорили їй довго... Потім зібрали всіх близьких, подругу її кращу з Києва привезли, Юру (хлопець померлої сестри Діани). Лікарів попередили, вони знали, що ми їй скажемо, заввідділенням тримав все під особистим контролем, в палату лікарі заходили час від часу - перевіряли її стан. Ми не розповіли Оксаночці подробиць, їй їх знати на даний момент ні до чого, - сказав він.

Весь час з моменту ДТП сім'я Берченко буквально живе в лікарні. Додому батьки навідуються тільки щоб викупатися, переодягнутися і приготувати для тепер уже єдиної дочки дієтичну їжу. Мати приходить до Ксенії зранку, батько - ввечері, ночує з дочкою.

-Оксаночка досі стверджує: "Як я буду без Сашеньки? Як я буду без Діаночки?". Розумієте, вони з Сашенькою дихали один одним, а з Діаночкою були не тільки рідними сестрами, а й кращими подружками. Діаночку і Саша сестричкою називав. Оксані емоції заважають висловити лікарняні стіни, тут вона поки стримується. Але ночами лежить, втупившись у стелю... дивлюся: сльоза покотилася - друга, схлипує, - додав Ігор Берченко.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві внаслідок ДТП згоріло авто, п'ятеро постраждалих.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости