У Києві з автомобіля викинули на вулицю гранату

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві з автомобіля викинули на вулицю гранату
10:48, 09.11.17
Відділ комунікації поліції Києва

У Святошинському районі Києва чоловіки, помітивши поліцейський патруль, викинули з іномарки гранату і саморобний вибуховий пристрій.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Інцидент стався близько 22:30 на Кільцевій дорозі. З автомобіля Chevrolet, в якому перебувало троє людей, на вулицю було викинуто вибухонебезпечні предмети.

"Тільки-но ті, що перебували в салоні машини, помітили службову автівку, викинули щось на вулицю. Згодом з`ясувалося, що це предмети, схожі на гранати. Поліцейські зупинили Chevrolet разом із 43-річним водієм і двома пасажирами, 1987 і 1974 року народження", - йдеться в повідомленні.

Під час огляду місця події було встановлено, що чоловіки намагалися позбутися гранати і саморобного вибухового пристрою.

"Фахівці-вибухотехніки на місці події вилучили гранату РГД-5 із вкрученим запалом УЗРГМ і саморобний вибуховий пристрій "Хацабка", який складається з пострілу і запалу. Підозрілі предмети скеровано на експертизу", - заявили в поліції.

Правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК ("Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами"). Чоловікам загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві пограбували квартиру співробітника ООН.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости