Проїзд Подільсько-Воскресенським мостом може стати платним

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Проїзд Подільсько-Воскресенським мостом може стати платним
08:44, 08.11.17
КМДА

Мер Києва Віталій Кличко допускає, що проїзд по Подільсько-Воскресенському мосту може бути платним, адже інвесторам потрібно буде повертати вкладені кошти.

Про це він заявив в інтерв'ю одному з телеканалів, повідомляє прес-служба КМДА.

"Я допускаю, що проїзд по Подільсько-Воскресенському мосту може бути платним, адже інвесторам потрібно буде повертати вкладені кошти. Але ми розглядаємо різні варіанти, в тому числі і пільгові", - сказав градоначальник.

Мер зазначив, що всі столичні мости перевантажені. Тому добудова Подільсько-Воскресенського мосту є надзвичайно важливою для міста.

"Наприклад, "міст Кирпи" не навантажений, тому що не готові з'їзди з нього. Я дав завдання та обговорив з міністром інфраструктури питання, щоб вже в наступному році ми повністю запустили цей міст", - сказав Кличко.

Він зазначив, що в четвер їде на інвестофорум в Німеччину, де з потенційними інвесторами обговорить умови добудови Подільсько-Воскресенського мосту.

"Зараз наше завдання - залучити кошти, щоб добудувати міст, нам потрібно 400 млн євро. Тільки після цього ми можемо говорити про наступний крок - будівництво лінії метро на Троєщину", - зазначив мер.

Як повідомляв Соцпортал, близько сотні будинків у Києві залишаються без опалення.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости