У Києві горе-мати покинула немовля біля входу в метро і пішла гуляти

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві горе-мати покинула немовля біля входу в метро і пішла гуляти
13:45, 27.10.17
Відділ комунікації поліції Києва

У Києві жінка кинула свою дитину біля входу в метро і пішла гуляти.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент трапився вночі 26 жовтня біля станції метро "Вокзальна".

До правоохоронців напередодні пізно ввечері звернулися небайдужі громадяни, які принесли 9-місячного хлопчика. Перехожі розповіли, що на площі Вокзальній помітили жінку з дитиною в одній руці та пляшкою пива у другій. Вона поводила себе неадекватно. Коли ж очевидці проходили повз вхід до метро вдруге – побачили покинуту дитину.

Правоохоронці розшукали жінку за півтори години. При спілкуванні з нею виявилося, що дитина заважала 25-річній матері, яка приїхала із сином з Херсонської області, відпочивати та вживати алкогольні напої. Зараз вона спілкується зі слідчими та працівниками ювенальної превенції. Хлопчиком опікуються лікарі.

«Відомості про цю подію внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управління поліції, вирішується питання щодо правової кваліфікації події та притягнення горе-матері до відповідальності. Всю інформацію поліцейські передали до служби у справах дітей для подальшого розгляду матеріалів», - зазначила начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у місті Києві Оксана Поплавська.

Як повідомляв Соцпортал, горе-матір викинула немовля на узбіччя дороги

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости