У столичному кафе чоловік влаштував різанину

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У столичному кафе чоловік влаштував різанину
09:40, 24.10.17
Відділ комунікації поліції Києва

У Києві затримали чоловіка, який вдарив ножем відвідувача кафе. Пригода сталася в закладі, розташованому на ринку поряд зі станцією метро "Академмістечко".

Про це повідомляє поліція Києва.

"Приблизно о 00:30 до київської поліції зателефонувала бармен кафе з повідомленням, що під час конфлікту між відвідувачами чоловікові нанесли ножове поранення", - йдеться в повідомленні.

За викликом терміново виїхали екіпаж патрульних і слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції.

На місці події правоохоронці з'ясували, що в кафе 41-річний житель Київської області вживав алкогольні напої, а потім почав шуміти посеред залу, розмахував ножем, кричав, що він авторитет. Один з відвідувачів – 35-річний уродженець сусідньої держави – зробив йому зауваження – і між чоловіками виник конфлікт. Вони посварилися і вийшли на вулицю з'ясовувати стосунки. Через кілька хвилин старший завдав молодшому ножове поранення і спробував втекти, але йому перешкодили охоронці ринку, які згодом "передали" зловмисника поліцейським.

Постраждалого з пораненням грудної клітини "швидка" госпіталізувала до лікарні. Зараз він в реанімаційному відділенні в стабільно тяжкому стані.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. У кафе стільці були розкидані, посуд розбитий, на підлозі і асфальті перед закладом – плями крові. На даху кіоску експерти-криміналісти знайшли ніж, який зловмисник викинув перед втечею. Також вилучили записи з камер відеоспостереження.

Під час першочергових слідчих дій уродженець Київської області поводився агресивно, погрожував поліцейським і оточуючим. Його одяг і руки були в крові.

Відомості про подію зареєстрували. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Всі вилучені речові докази, серед яких ніж і одяг затриманого, направили на експертне дослідження.

За поданням слідчих суд заарештував уродженця Київської області. Тепер чоловік перебуває в слідчому ізоляторі. Встановлено, що він раніше був судимий за скоєння грабежу та викрадення автотранспорту. Зараз йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві вулицю затопило гарячою водою.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости