Фагот випустив кліп з кадрами із "Сторожової застави"

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Фагот випустив кліп з кадрами із "Сторожової застави"
23:45, 20.10.17
Соцпортал

Український фентезі-фільм «Сторожова Застава» та Олег (Фагот) Михайлюта презентують кліп на пісню «МАНТРА», що увійшла до саундтреку фільму. Олег (Фагот) Михайлюта також зіграв у фентезі-фільмі «Сторожова Застава» роль вартового міста Римова.

- Ми дуже легко спрацювалися з Олегом. Було розуміння, що працюючи над «Сторожовою Заставою» ми разом робимо важливу справу. Тож коли у нас з’явилась ідея створити спільний кліп, не було сумнівів, що за це потрібно взятись. Дякуємо Фаготу за участь у спільному проекті та за підтримку українського кіно, маємо за честь працювати з відомими українськими зірками. Сподіваюсь, що кліп МАНТРА на основі фільму «Сторожова Застава» сподобається аудиторії, ми доклали максимум зусиль, — розповідає продюсер фільму «Сторожова Застава» Юрій Прилипко.

МАНТРА — це молитва перед боєм. Промовляючи «Броня на мені, Господь у мені», вояки захищали себе від поранення та гибелі. Пісня МАНТРА вже має свою історію. Це частина сольного проекту Fahot. Кліп на цю композицію Олег (Фагот) Михайлюта презентував до Дня Незалежності України у 2015-му році. Головна ідея цієї роботи у тому, що незалежність — це генетичний код, саме тому ми непереможні. Містичне відео передає тему боротьби Добра зі Злом, що своєю чергою перегукується з сюжетом фільму «Сторожова Застава».

- Пісня «Мантра» народилася в день липового референдуму в Криму, коли там раптом зник наш друг Славік Пілунський. Мелодія народилася моментально, і відразу обросла Молитвою Характерника. Ми переклали молитву, яку вони виголошували перед боєм на українську мову. За легендою, іноді характерники перемагали, навіть не дістаючи зброю, а виключно силою думки. Не знаю, що саме спрацювало, але Славу через 5 днів випустили з полону. Думаю, в цих словах є щось більше, ніж просто текст, — поділився Олег (Фагот) Михайлюта.

Напомним, Леонардо ДіКапріо помітили у компанії відомої української топ-моделі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости