У Києві грабіжник побив і ледь не задушив дівчину

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві грабіжник побив і ледь не задушив дівчину
13:31, 18.10.17
Відділ комунікації поліції Києва

У Києві на Гідропарку 29-річна киянка постраждала від рук грабіжника.

Про це повідомляє поліція Києва.

Близько опівночі до правоохоронців звернулася жінка і повідомила, що на неї напав чоловік, з яким вона познайомилася в кафе.

"Жінка розповіла, що відпочивала в закладі на території Гідропарку разом з подругою, там вони познайомилися з двома чоловіками, які після застілля запропонували їм прогулятися. Подруга відмовилася, викликала таксі і поїхала додому, а вона погодилася. Як тільки жінка опинилася наодинці з "кавалером", він вдарив її в обличчя і почав душити, поки вона не знепритомніла", – повідомляють в ГУ НП Києва.

Коли потерпіла отямилася, виявила, що у неї зникла сумочка з документами і грошима. Зупинивши випадкову перехожу, постраждала попросила телефон і зателефонувала в поліцію. Вже через кілька хвилин правоохоронці помітили чоловіка, схожого за описом на зловмисника, і затримали його.

"Потерпіла впізнала його. Під час поверхневого огляду у чоловіка виявили та відібрані речі. Особистість зловмисника встановлена – це безробітний 33-річний уродженець Житомирської області, який раніше вже був судимий за аналогічні злочини", – розповідають в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу "Розбій", санкція по ній – до семи років в'язниці.

Як повідомляв Соцпортал, у Києві викрили конвертцентр з обігом у 700 мільйонів.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости